Menü

Benetton - United Jeans (30ml) - EDT

Ár:
2.000 Ft (1.575 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 26514-30
Elérhetőség: 0
Brand: Benetton
Várható szállítás: 2019. december 19.
  • Személyes átvétel minden nap
  • Díjmentes szállítás 20.000 Ft felett
  • Megbízható bolt
Típus: férfi
Kiszerelés: 30 ml
Menny.:

Leírás és Paraméterek

A Benetton B United Jeans parfüm egy pimasz és friss, fás illat férfiaknak.

A mandarin, a piros bors és a borostyán adják a dinamikus bevezetést ehhez a modern férfiillatnak, a gyöngyvirág, a fehér cédrusfa, a borostyán teszik meleggé és puhává,  míg a szantálfából, a pézsmából és a vaníliából álló alap biztosítja az érzéki férfiasságot.

 

A Benetton céget 4 testvér alapította még 1965-ben, alap termékeik a nagyon színes ruhák voltak. Első önálló boltjukat 1966-ban nyitották meg,  a következő három évben pedig folyamatosan fejlődtek. Az 1970-es években már Párizsban is üzletet nyitottak, majd a márka hamarosan az egész világon ismertté vált.

Hirdetési stratégiájuk alapja a társadalmi aktivizmus, mely igen népszerűvé tette a márkát.

1974-ben a cégcsoport felvásárolta a Sisley márkát is, 1982-től kezdve pedig már Tokióban is megnyitották az első Benetton butikot.

A cégcsoport kínálatában megtaláljuk a férfi, női és gyermekruházatot, újabban pedig egyéb kiegészítőket is, utazótáskákat, szemüvegeket, és természetesen a parfümöket.

Illatkategória Fás

Figyelem!

A ragyogj-parfum.hu kizárólag eredeti, gyári csomagolású termékeket forgalmaz. Az oldalon megjelenő termékfotók csak a termékek azonosíthatóságát szolgálják, így a különböző méretkiszereléseknél, és egyéb csomagolástípusok esetén eltérhetnek, (például teszter, szettek).
A teszter megnevezésű termékek összetevőiben mindig megegyeznek a márka parfümével, illatkoncentrációja nem tér el az eredetitől. Csomagolásuk lehet fehér vagy barna kartondobozban, de egyes teszterek esetében előfordul, hogy kupak és doboz nélkül jelenik meg.